MEE BANDUNG love U


ini gambar mee bandung yang telah dibuat oleh love U
love U ...adalah nickname sorang ahli forum di wanitamelayu.com :)
p/s
ada byk gambar sebelum ni yg diberi oleh penngemar perencah Maharani
sayangnya gambar yg di saved berada dlm pc lama yg rosak tu ...
gambar yg ditepek dalam WMC lama pun ilang jugak
hrp hrp nnti PC tu ok balik ...bleh cari gambar2 tu

6 comments:

ida said...

wah..k.ida....
jual name love u..he he..
tukang masak tk dpt name ke hu uuu...:(

ida said...

wah..k.ida....
jual name love u..he he..
tukang masak tk dpt name ke hu uuu...:(

ekhalidah said...

hehe.... Oooo ida yg masak ker ... love u tompang semangkuk ... ooo...ooo ...

takpe pkai nama glemer dia yerk ..

akak tgk tunggu anak betulkan pc lama yg rosak tuu ..byk gambo dlm tuu ...

ekhalidah said...

IDA .. cop..cop.. kalau ada simpan gambo lagi tolong tepek kat kedai wmc :) TQ..TQ..

Anonymous said...

salam..
saya seorang pelajar dari UNIVERSITI TEKNOLOGI MARA JOHOR..
saya ingin tanya, di manakah tempat mengusaha kan produk ini dan bagaimana jika saya ingin menemuduga pengusaha iks ini.. saya juga ingin mengetahui cara perniagaan ini dijalankan dan proses membuat produk ini...ini email saya mas_sofia89@yahoo.com untuk membalas mesej ini..
terima kasih..

ekhalidah said...

salam
dah email yer

sebenarnya byk jenama perencah mee bandung diusahakan di Muar, BatuPahat, Johor Bharu

pengusaha MAHARANI ni adalah kenalan keluarga dan ramai sedara yang bagi maklumbalas SEDAP kuah mee bandung dia :)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin